Wie

WIE

Hair removal experts

De permanente verwijdering van ongewenst haar is de wens van velen. Scheren en harsen bieden helaas maar een tijdelijke oplossing omdat ze de haarwortels niet vernietigen. Bovendien hebben ze vervelende nevenwerkingen zoals irritatie, ingegroeide haartjes en hergroei op de meest ongewenste momenten. Met de komst van de ontharingslasers eind 1990-er jaren begon de droom van ‘permanent haarvrij’ werkelijkheid te worden. Helaas hadden lasersystemen tot nu toe een relatief korte golflengte waardoor ze niet steeds tot op het niveau van de haarwortel konden doordringen. De haartjes vielen wel uit, maar de wortel bleef ongeschonden met gevolg dat de haartjes na enige tijd terug groeien en het permanent karakter van de ontharing laat op zich wachten.

Alle huidtypen, alle haartypen, alle seizoenen

Omdat we ons niet beperken tot de diode laser, zoals de meeste commerciële ontharingscentra, kunnen we alle huidtypen en alle haartypen behandelen tijdens alle seizoenen.

Personen met een donkere huid of blonde haren, zongebruinde huiden, zeer fijne haartjes en de diepere haargroei bij mannen geven zeer regelmatig mindere resultaten. Dit komt omdat al deze verschillende types niet met één en dezelfde laser kunnen worden behandeld. Dit is perfect te voorkomen (of te voorspellen) bij een persoonlijke aanpak en het gebruik van verschillende lasers.  Daarom is een persoonlijke aanpak en opvolging zeer belangrijk.

Elke laser heeft zijn specifieke ontharingstoepassing want er zijn wel degelijk verschillen tussen de ontharingslaser. De laser systemen die we gebruiken zijn:

  • Nd Yag laser 1064 nm met brede scanner van 42 vierkante centimeter, de mogelijkheid van ultrakorte pulstijden van 0.1 milliseconden en koeling van de opperhuid.
  • Diode laser 810 nm golflengte met IN MOTION modus voor flitsen terwijl de laserkop beweegt en koeling van de opperhuid.
  • Laserlicht 590 nm tot 650 nm is een Breed Band intense laser met filters om uitsluitend de geschikte golflengte toe te laten. De opperhuid wordt steeds gekoeld.
  • De Alexandriete laser met een golflengte van 755 nm is eveneens een ontharingslaser.

Jan Van Rijswijcklaan 162/1A
2020 Antwerpen

info@professionelelaserontharing.be
T +32 3 230 40 50